Pocetak veze

Nastavak veze

Generalna — Autor lavica87 @ 12:12
Posle svakog dvoumljenja da li nastaviti neku vezu,obično se pitate kakav vam je partner i da li vam odgovara. Tu ide ono dobro poznato za i protiv? Kada sastavite to i onda možete da vidite da li vam je suđeno sa tom osobom.Uglavnom malo se progleda kroz prste,jer kada to uradite shvatite da je to osoba koja je potrebna da sa njom provedete ostatak zivota i stvorite porodicu. Ide se korak napred u planiranje svadbe,najlepšeg trenutka u vašim životima. Ali i tada možete da shvatite da li je ta odluka dobra,jer ako partnera ništa vezano za to ne zanima bolje i tada to prekinuti nego nastaviti i mučiti i sebe i nju/njega.Da li se vi slažete sa mnom? Nastavak života morate zajedno da organizujte,a ne samo jedan od vas?!!

Početak veze br.2

Generalna — Autor lavica87 @ 13:31
Pa kada smo već kod početka veze,da se prisetimo nasih početaka. Upoznavanje koje je svima nama simpatično. Malo je duži proces dok se stekne poverenje,pa onda veza,koja je kao i upoznavanje slatko,tu dolazi i do malih svadja nekada čak i raskida.Ali ako je to ono pravo i ako tog nekog volimo onda je to to.E tu dolazimo do onog dela kada je se pitamo da li ćemo ostati u vezi ili početi nešto novo?

Početak veze

Generalna — Autor lavica87 @ 12:55

Pa da pocnem. Svi kada smo mladi volimo da imamo porodicu i decu,sto je nesto najlepse u zivotu,ali da li ste se zapitali da li ce vas odnos sa partnerom biti uvek isti kao na pocetku veze,posle baraka i dobijanja dece? Iz licnog iskustva znam da se sve menja i da se ti odnosi lako kvare a jos teze se sacuvaju.Da li se slazete?

 

 


Čestitamo

Generalna — Autor lavica87 @ 12:54
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.

Powered by blog.rs